fotoheaderPO
Cover po7

Vers van de Pers, nieuwsbrief 7 po

Op de valreep, vlak voor de zomervakantie, is voor het po de 7e editie van onze nieuwsbrief verschenen. Daarin blikken we niet alleen terug op het voorbije schooljaar, maar kijken ook alvast vooruit.

TechniekRijk wordt steeds populairder, net als onze netwerkavonden. Het eerste seizoen van OntdekRijk zit er op en slaat aan. Volgend schooljaar biedt het project meer uitdagingen, meer variatie en zal er gewerkt gaan worden vanuit meer invalshoeken.

Bovendien goed nieuws voor alle fans van Techniek-rader. Ondanks de nieuwe wet Werk en Zekerheid gaat het immens populaire project door. In de loop van juli worden de nieuwe data bekendgemaakt waarop je een hele dag Wetenschap en Techniek in de klas kunt reserveren. O.a. op onze eigen Facebook-pagina.

Ook nog een Tip voor thuis, de Mad Science Vakantiedagen en o.a. aandacht voor het belang van computational thinking, waarvoor de leerlijn programmeren is opgezet.

Kortom, de zomervakantie kan pas echt beginnen nadat je nieuwsbrief 7 voor het po hebt bekeken. 

bonvoyage

Nieuws

Projecten

Bij Projecten op deze website een overzicht van tientallen projecten en activiteiten voor po, vo en mbo. Een bezoekje meer dan waard!

Tips? Nieuwtjes? Een leuk verhaal?

Zet het op onze Facebook-pagina of mail het naar:

communicatie@pptmb.nl.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Voorlopig alleen voor po en vo.