fotoheaderPO
nieuwsbriefPPTMBJuliVO

Nu ook nieuwsbrief vo

Net als voor het po, is vlak voor de zomervakantie, de 4e editie van onze nieuwsbrief vo verschenen. Daarin blikken we vooral vooruit op het nieuw schooljaar.

Het Ontdekstation opent de nieuwsbrief, een ingerichte hal in de Spoorzone in Tilburg. Een plaats waar scholieren en studenten kunnen onderdompelen in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Ook op de voorpagina de high lights uit het nieuwe jaarprogramma van PPTMB, met netwerkavonden en inspiratiemiddagen voor het vo. Voor de agenda alvast de nieuwe datum van de 3e editie van Toekomstig Techniek Talent op 19 oktober in de Tilburge Koepelhal.

Op de pagina´s erna veel events en wedstrijden. Voor de zomervakantie is er nog de Young Brainport Summer School, van 27 augustus t/m 3 september in Eindhoven, gericht op nationale en internationale toptalenten uit het voortgezet onderwijs van 16-18 jaar met een grote belangstelling voor natuurkunde en technologie.

Voor wie dan op vakantie is:

bonvoyage

Nieuws

Projecten

Bij Projecten op deze website een overzicht van tientallen projecten en activiteiten voor po, vo en mbo. Een bezoekje meer dan waard!

Tips? Nieuwtjes? Een leuk verhaal?

Zet het op onze Facebook-pagina of mail het naar:

communicatie@pptmb.nl.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Voorlopig alleen voor po en vo.